Diverse bedieningen
Voor uw zonnescherm, screen, veranda zonwering en rolluik zijn er diverse bedieningen mogelijk. (afhankelijk van gewenste product kan het zijn dat niet alle bedieningen mogelijk zijn). Onderstaand noemen wij de diverse mogelijkheden.

Elektrische bediening d.m.v. schakelaar
Hiermee kunnen alle producten eenvoudig d.m.v. het draaien aan de schakelaar op dan wel neer gestuurd worden in elke gewenste stand. Ook de grootste producten kunt u hiermee bedienen.

GetImagea575

Elektrische bediening d.m.v. schakelklok
De schakelklok wordt over het algemeen alleen bij rolluiken gebruikt, uw rolluik zal  s’avonds op de gewenste tijd sluiten en s’morgens op de door u gewenste tijd weer openen. Ook is het mogelijk een random functie in te stellen waarbij de rolluiken op een random tijd op en neer gestuurd worden. Het zal tijdens uw vakantie lijken alsof u thuis bent.

GetImage2fbd

Elektrische bediening d.m.v. afstandbediening
Op het moment is dit de bediening welke enorm veel gebruikt wordt voor terrasschermen en screens maar deze bediening kan gebruikt worden bij alle mogelijke producten. U beschikt over een bediening welke meerdere producten ineens en of individueel kan sturen. Tevens is er minder bekabeling nodig wat weer een nettere afwerking binnenshuis betekend.

 GetImage74fe

Volledig automatische besturing
U kunt alle elektrisch bediende producten eenvoudig weg automatisch laten besturen. Wij denken hierbij aan o.a. windbeveiliging (bij te veel wind wordt het product automatisch om hoog gestuurd). De zon en windbeveiliging, deze zal het product bij een vooraf ingestelde hoeveelheid zonlicht naar beneden sturen, maar indien het te hard gaat waaien zal het product omhoog gestuurd worden. Ook zijn er nog de klok functie’s welke de producten op tijd sturen. Voor wat betreft de elektrische bedieningen en diverse optie’s  daarvoor, verwijzen wij u naar de website van Somfy waar u alle mogelijkheden kunt bekijken.WWW.SOMFY.NL

GetImage5f6b

Koordbediening
Koordbediening is de meest voorkomende bediening als het om markiezen gaat, u trekt eenvoudig weg aan het koord, en de markies wordt opgetrokken.

GetImage1575

Koordopwinder
De koordopwinder is een bediening welke toegepast kan worden bij screens en rolluiken. Wij raden het af deze bediening  bij de grotere producten te gebruiken.

Bandopwinder
De bandopwinder kan binnen en buiten  gebruikt worden bij screens, uitvalschermen en rolluiken. Ook hierbij geldt gebruik deze niet bij de grotere producten i.v.m. gewicht, tegendruk van het scherm.

GetImage1808

Staaldraadwindwerk
Het staaldraadwindwerk kan buiten en binnen gebruikt worden bij markiezen, screens, uitvalschermen en rolluiken.

GetImage1d86

Oogwindwerk
Het oogwindwerk is een buiten bediening voor uitvalschermen en knikarmschermen. U haakt een draaistang in het oog en draait totdat het scherm in de gewenste positie staat. Hiermee kunt u ook de grotere schermen bedienen.

GetImage2e6c

Monocommando
De monocommando is een binnen bediening voor uitvalschermen, screens en rolluiken. Binnen is een draaistang geplaatst met een as door de muur welke het product op / neer kan bewegen.

GetImage28ed